Czech Republic (CZ)

Simulace vaší investice


Váháte s úpisem?
Chcete lépe porozumět, jak to celé funguje?
Pomocí následujících dvou simulátorů ESOP 2022 můžete simulovat svůj potenciální zisk a ověřit svoji maximální investovanou částku.


Poti simula castigul tau potential cat si verifica suma maxima pe care o poti investi utilizand cele doua simulatoare:
KOLIK MŮŽETE INVESTOVAT DO ESOP 2022?
Pokud chcete vědět, jaká je maximální výše vaší investice do ESOP 2022, zadejte prosím odhadovanou výši své hrubé roční mzdy za rok 2022.
Do ESOP 2022 můžete investovat maximálně 0,25 % své odhadované hrubé roční mzdy za rok 2022. Více informací naleznete v brožuře ESOP 2022.
Do ESOP 2022 můžete tedy investovat maximálně:
KOLIK VÁM MŮŽE VAŠE INVESTICE VYNÉST?
Přejete si vypočítat potenciální výnos, který byste mohli získat na konci programu v závislosti na vývoji kurzu akcií Capgemini:
Pokud vaše investice do ESOP 2022 je:
Pokud zvýšení chráněného průměru* kurzu akcií Capgemini za 5 let je:
Obdržíte na konci programu XX násobek svého vkladu, tedy:
Hrubý výnos na konci programu je tak XX , tzn. roční hrubý výnos YY .


Minimální investice = 2,750 CZK


* Výkonnost vaší investice je počítána na základě násobku průměrného chráněného zhodnocení. Průměrné chráněné zhodnocení je průměr hodnot kurzu akcií Capgemini zaznamenaných každý měsíc: zaznamenaná hodnoty je hodnota, která je vyšší z hodnot ceny akcie a referenční ceny. Započítávají se tedy pouze zvýšení ceny nad referenční cenu.



POZOR – Zvýšení chráněného průměru kurzu akcií Capgemini je počítáno na základě průměru 60 zaznamenaných hodnot, a nikoliv na základě hodnoty akcií na konci programu.

Tento simulátor byl vytvořen pouze pro informaci a umožňuje vám simulovat výkonnost investice do ESOP 2022. Tento simulátor je založen na neznámé úpisové ceně, a proto může udávat pouze virtuální výsledky. Simulátor nedává žádné záruky na budoucí výnosy. Výkonnosti investic budou stanoveny zcela nebo částečně na základě úpisové ceny a vývoji cen akcií Capgemini v průběhu následujících 5 let. Žádné záruky nemohou být dány na vývoj kurzu akcií v budoucnu ani na případné ovlivnění investice některým z faktorů, jako jsou daně nebo sociální odvody, které nebyly započteny do simulace. Pro více informací o faktorech, které mohou v budoucnu ovlivnit hodnotu vaší investice, se prosím seznamte s brožurou ESOP 2022daňového přehledu a s Klíčovými informacemi pro investory (DICI) týkajících se sekce „ESOP LEVERAGE P 2022“ ZAF „ESOP CAPGEMINI“ (stejně jako s dokumenty, na které se v nich odkazuje).