Lav en simulering af din investering


Er du ikke sikker på, at du vil være med? Vil du gerne have en bedre forståelse af, hvordan formlen fungerer? Denne simulator giver dig mulighed for at få et skøn af, hvilket beløb du kan investere i ESOP 2023, og for at vurdere det potentielle afkast af din investering:

Denne simulator giver dig mulighed for at få et skøn af, hvilket beløb du kan investere i ESOP 2023, og det potentielle afkast af din investering:

HVOR MEGET KAN DU INVESTERE I ESOP 2023?

Hvis hypotesen for referencekursen på en Capgemini-aktie er:
Du kan investere i ESOP 2023 for maks. 2,5 % af din estimerede årlige bruttoindtægt i 2023. Du kan finde flere oplysninger i ESOP 2023-brochuren.

Hvis du vil kende det maksimale beløb, som du kan investere i ESOP 2023, skal du indtaste din estimerede årlige bruttoindtægt i din lokale valuta:
Og den formodede valutakurs (1 euro = ? DKK) er:
Således er det maksimale antal Capgemini-aktier, der kan tegnes i henhold til programmet:

Representing

HVILKET INDTJENINGSNIVEAU KUNNE DIN INVESTERING GENERERE?

Du vil gerne beregne det potentielle beløb, som du kunne modtage ved programmets afslutning afhængigt af udviklingen i Capgemini-aktiekursen.

Hvis din investering i ESOP 2023 er (i antal aktier):

Representing

Hvis den endelige Capgemini-aktiekurs i løbet af de 5 år er:
Hvis den beskyttede gennemsnitlige* stigning i Capgemini-aktiekursen i løbet af de 5 år er:
Beskyttelsesbeløb
Indskud
Værdi af Capgemini-aktier
Samlet SAR-betaling:


You will recover at maturity XX times your investment:
That represent a gross return at maturity of XX % and therefore a gross annual return of YY %.


Minimumsinvestering = 2 Capgemini-aktier


  * Resultatet af din investering beregnes på grundlag af et multiplum af den beskyttede gennemsnitlige stigning. Den beskyttede gennemsnitlige stigning er gennemsnittet af den månedlige Capgemini-aktiekursværdi: Værdien af hver aflæsning er den højeste værdi mellem aktiekursen og referencekursen. Der tages derfor kun hensyn til stigninger i aktien over referencekursen.

** Eksemplerne og simuleringerne forudsætter ingen ændring i valutakursen mellem euroen og DKK mellem planens begyndelse og modenhed



ADVARSEL: Den beskyttede gennemsnitlige stigning af Capgemini-aktiekursen er beregnet på grundlag af gennemsnittet af 60 månedlige aflæsninger og ikke på den angivne aktiekurs ved programmets afslutning.

Denne simulator er udelukkende blevet udarbejdet til oplysningsformål og giver dig mulighed for at teste det potentielle resultat af en investering i ESOP 2023. Du skal imidlertid bemærke, at denne simulator er baseret på en potentiel investeringskurs og kun giver potentielle resultater. Den giver ingen garanti for faktiske investeringsafkast i fremtiden. Faktiske investeringsafkast bliver bestemt helt eller delvist på grundlag af den faktiske investeringskurs og den faktiske kurs på Capgemini-aktien i fremtiden. Der gives ingen garantier for, hvordan aktiekursen vil udvikle sig i fremtiden, eller for nogen andre faktorer, der kan påvirke værdien af din investering og er uden for denne simulators omfang, herunder, blandt andet, udgiften til skat og afgifter. I ESOP 2023-brochuren, det Lokale tillæg, den Lokale skattebemærkning og programmets dokumenter findes en beskrivelse af faktorer, der kan påvirke værdien af din investering i fremtiden. Du skal også være opmærksom på, at mens denne simulator viser investeringsafkastet i din lokale valuta, vil din investering blive denomineret i euro. Dette omfatter både det garanterede beløb og eventuelle fortjenester. Det betyder, at værdien af ​​disse beløb, når de udtrykkes i din valuta, varierer med ændringer i valutakursen mellem euroen og din valuta. Hvis værdien af euroen sammenlignet med din egen valuta stiger, stiger værdien af investeringen i din valuta, hvorimod hvis værdien af euroen falder, falder værdien af din investering også. I tilfælde af et sådant fald er du ikke garanteret at få det fulde beløb tilbage af din oprindelige investering i din valuta.