Az ESOP 2023 bemutatása

Az ESOP 2023 egy biztonságos, vonzó és könnyen elérhető ajánlat.


Ha feliratkozik az ESOP 2023 programra:

  • Ön az ESOP FCPE1 ESOP Leverage P 2023 kategóriájában szereplő Capgemini részvényekbe befektetendő befektetési jegyekre iratkozik fel2


1 Fonds Commun de Placement d’Entreprise: egy munkavállalói részvényalap, amely lehetővé teszi, hogy a Csoport arra jogosult alkalmazottai Capgemini részvényekkel rendelkezzenek.
2 A Capgemini részvények euróban vannak denominálva. Ha tehát Ön az euróövezeten kívüli országban él, akkor a program keretén belül végzett személyes befektetésének az összegét az euró és az Ön pénzneme közötti 2023. november 10-i átváltási árfolyam alkalmazásával kell euróra átszámítani.


Ki jogosult az ESOP 2023 programban való részvételre?

Ahhoz, hogy jogosult legyen az ESOP 2023 programban való részvételre, az alábbi három feltételnek kell megfelelnie::

1. A Capgemini Csoporthoz tartozó valamelyik vállalat alkalmazottjának kell lennie3 2. 2023. november 13. és november 15. között (ezeket a napokat is beleértve) legalább egy napig az adott vállalat alkalmazásában kell állnia 3. 2023. november 15-én, 2022. január 1-je óta legalább három hónapig folyamatosan vagy más módon a Capgemini alkalmazásában kell állnia


3  Olyan vállalat, amelyben a Capgemini többségi részvénytulajdonnal rendelkezik, és amely tagja az International Group Savings Plan (IGSP) programnak


Mennyit fektethetek be?

A Capgemini Csoport célja, hogy minél több munkavállaló számára lehetővé tegye az ESOP 2023 programba való befektetést.

A személyes befektetése az ESOP 2023 programban:

  • A minimális összeg 40 000 HUF
  • Az Ön 2023-as becsült bruttó éves jövedelmének legfeljebb 2,5%-a (a jegyzéskor becsült összeg), a törvényes befektetési korlátok tekintetében meglehetősen alacsony minimális jegyzési küszöbérték megállapításával.

A bank által nyújtott pénzügyi megoldás (automatikusan alkalmazásra kerül; Önnek semmit sem kell tennie), amely lehetővé teszi, hogy a befektetésének a tízszeresét fektessék be az ESOP Leverage P 2023 részvényekbe.


Hogyan fizethetem ki a befektetésemet?

Az Ön országában elérhető fizetési módokat az online előfizetési eszköz, a jegyzési űrlap vagy a Helyi kiegészítés című dokumentum tartalmazza.