Simuleer je investering


U aarzelt om in te tekenen? Wilt u beter begrijpen hoe de formule werkt? Met deze simulator kunt u een raming maken van het bedrag dat u in ESOP 2023 kunt beleggen en het mogelijke rendement ervan beoordelen:



Simuleer je mogelijke winst en bekijk je investeringslimiet met de twee simulators:

HOEVEEL KUN JE INLEGGEN IN ESOP 2023?

Als je graag wilt weten wat het maximale bedrag is dat je kunt inleggen in ESOP 2023, neem dan hier het bedrag over uit het bericht dat je hierover van HRM&Services hebt ontvangen:
Je kunt netto maximaal een bedrag gelijk aan 2,5% van je geschatte bruto inkomen over 2023 inleggen in ESOP 2023. Voor meer informatie verwijzen we naar de algemene informatiebrochure over ESOP 2023.
Je kunt dus maximaal, inleggen in ESOP 2023 :

WAT IS HET EVENTUELE RENDEMENT OP JE PERSOONLIJKE INLEG?

Je wilt graag berekenen wat het eventuele rendement op je persoonlijke inleg aan het einde van de looptijd is, afhankelijk van de ontwikkeling van de aandelenkoers van Capgemini :
Je persoonlijke inleg in ESOP 2023 bedraagt :
*Stel: de beschermde, gemiddelde stijging van het aandeel Capgemini bedraagt na vijf jaar :
Na de einddatum ontvang je XX maal je investeringsbedrag:
Dit betekent een bruto resultaat van XX% oftewel een jaarlijks bruto resultaat van YY%


Minimum inleg = € 100


* Het resultaat van je belegging wordt berekend op basis van een vermenigvuldiging van de beschermde gemiddelde stijging. De beschermde gemiddelde stijging is het gemiddelde van de maandelijkse peilingen van de Capgemini-aandelenkoers. De waarde van elke peiling is de hoogste waarde van de aandelenkoers of de referentiekoers. Alleen stijgingen van de aandelenkoers boven de referentiekoers worden dus in aanmerking genomen.



LET OP - 1. Dit is de uitkering voor belasting, over het verschil tussen je inleg en de uitkering is nog inkomstenbelasting verschuldigd. De hoogte hiervan is afhankelijk van de hoogste belastingschijf die voor jou van toepassing is.
2. De beschermde, gemiddelde stijging van het aandeel Capgemini wordt berekend op basis van de 60 maandelijkse peilingen gedurende de looptijd van het plan en niet op basis van de werkelijke aandelenkoers aan het einde van de looptijd van het plan.

Deze simulator is enkel ontwikkeld voor informatiedoeleinden. Het stelt je in staat om het mogelijke rendement op een inleg in ESOP 2023 te berekenen. Bedenk goed dat de berekeningen in deze simulator gebaseerd zijn op aannames van persoonlijke inleg, mogelijk koersverloop en mogelijk rendement aan het einde van de looptijd. De simulator garandeert daarmee geen enkel toekomstig rendement op je persoonlijke inleg. Het daadwerkelijke rendement op je persoonlijke inleg wordt (geheel of gedeeltelijk) bepaald door de werkelijke persoonlijke inleg en de werkelijke ontwikkeling van de koers van het aandeel Capgemini in de toekomst. Garanties ten aanzien van de toekomstige ontwikkeling van de aandelenkoers kunnen en mogen niet aan deze simulator worden ontleend. Hetzelfde geldt voor alle andere factoren die de waarde van je investering kunnen beïnvloeden, zoals bijvoorbeeld fiscale lasten en lasten aangaande sociale zekerheid. Dergelijke factoren vallen buiten de invloedsfeer van deze simulator. Kijk voor meer informatie over de factoren die de toekomstige waarde van je persoonlijke inleg kunnen beïnvloeden in de ESOP 2023 Brochure, Sleutelinformatie voor de belegger ESOP LEVERAGE P 2023. Een compartiment van het FCPE ESOP CAPGEMINI, het fiscale supplement, de informatiefolder en de documenten waar deze verder naar verwijzen voor een uitgebreide omschrijving van de factoren die hierin een rol spelen.